Find Højstol blandt 108+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående højstole er senest opdateret i dag (21/07 - 2024) kl. 09:10

Du er landet på Højstol.dk, det helt rigtige sted at finde højstole. Vi har udvalgt 108 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det højstol tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 108 forskellige højstole fra 7 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Højstol grå

Højstol grå

824 kr.

742 kr.

Billede af Infantino Grow With Me 4-i-1 Justerbar Højstol

Infantino Grow With Me 4-i-1 Justerbar Højstol

999,95 kr.

499 kr.

Billede af Højstol pink og grå

Højstol pink og grå

888 kr.

878 kr.

Billede af 3-i-1 konvertibel højstol med bord lyserødt

3-i-1 konvertibel højstol med bord lyserødt

1088 kr.

1.022 kr.

Billede af Stokke® Nomi® Stol Natural Grey

Stokke® Nomi® Stol Natural Grey

1.849,95 kr.

Billede af Leander Classic højstol u. bøjle - Whitewash

Leander Classic højstol u. bøjle - Whitewash

1.999 kr.

Billede af Cam Cam Højstol til Dukker - Harlequin - Hvid

Billede af Bakke til Leander Classic højstol - Grå

Billede af Tissi TISSI højstol i massiv bøg - hvid

Billede af Stokke® Clikk™ Højstol, Black Natural

Stokke® Clikk™ Højstol, Black Natural

1.429 kr.

Billede af Tissi - Højstol uden tilbehør - Grå

Tissi - Højstol uden tilbehør - Grå

1.295 kr.

Billede af Stokke® Tripp Trapp® Højstol - Whitewash

Billede af Stokke® Nomi® Stol Valnød Grey

Billede af Tripp Trapp® Højstol White

Tripp Trapp® Højstol White

1.849,95 kr.

Billede af Stokke® Nomi® Stol Eg White

Stokke® Nomi® Stol Eg White

2.099,95 kr.

Billede af Stokke® Nomi® Stol Black Black

Stokke® Nomi® Stol Black Black

2.049,95 kr.

Billede af Stokke® Tripp Trapp® Højstol - Black

Billede af Maxi-Cosi Højstol - Ava - Beyond Graphite

Du kigger lige nu på 108 højstole fra 7 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Baby Dan Cam Cam Cybex Laforma Leander Maxi-Cosi vidaXL

4 gode grunde til at købe en højstol til dit barn

Der er mange ting, der skal tænkes på, når man først bliver forælder, og en højstol er sjældent en af de første. Efterhånden som dit barn bliver ældre og ikke blot skal ammes, bliver det dog en vigtig del af opdragelsen at få dem introduceret til mad. I den sammenhæng er højstolen en god og langlivet opfindelse, som kan gøre både dit og dit barns liv nemmere. Her følger der 4 af de bedste grunde til, at du selvfølgelig skal købe dit barn en god højstol.

Gør madtræningen nem

Den første og nok også mest oplagte grund er, som sagt, at det hjælper med madtræningen. Efter mange måneder med amning og grød, skal dit barn lige pludselig til at spise rigtig mad. Det kan være en besværlig fase, men de fleste er nok enige om, at det er det hele værd.

Heldigvis kan en god højstol hjælpe processen godt i gang. Først og fremmest betyder en højstol nemlig, at barnet sidder i den helt rigtige højde. Du kan nemt sende helikopter-skeen ind hver gang, men de har også mulighed for selv at interagere med maden. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis du køber en af de højstole, der giver barnet deres eget lille bord. 

Hurtig oprydning

Sådan en højstol hjælper dog ikke kun på pædagogikken, selvstændigheden og madtræningen. Den gør det også meget nemmere at gøre rent efter et måltid. Det er nemlig uundgåeligt med en lille ved bordet, at der ikke ender grød på stolen, og for den sags skyld broccoli i hjørnet.

Med en højstol er oprydningen derefter heldigvis nem og hurtig. Det skyldes først og fremmest, at højstole er lavet i materiale, der gøre dem nemme at tørre af. Forestil dig bare, hvis de skulle sidde på en normal stol med pude eller flet. Så er det trods alt nemmere og bedre at sætte dem i deres egen højstol, der måske sågar er udstyret med bord.

Hold ergonomien i tankerne

En højstol er dog ikke kun det rette valg, hvis du udelukkende tænker på dine behov som travl forælder. Det er også langt det bedste valg, hvis man udelukkende har barnet og deres behov for øje. Som nævnt er højstolen nemlig næppe en ny opfindelse, og derfor har der været god lejlighed til at forbedre og forfine den i løbet af årene. En af måderne, det er blevet gjort på, er ved at fokusere på barnets ergonomi.

Det vil altså sige, hvordan det er sundes for dem at sidde. Ligesom en forkert stilling i stolen kan lede til smerte og koncentrationsbesvær for selv den bedste kontormedarbejder, kan man ikke fortænke barnet i at græde, hvis ikke de sidder ordentligt ved bordet. Med en god højstol kan du heldigvis sikre dig, at barnet sidder ergonomisk korrekt. Det vil altså sige, at de er i øjenhøjde med bordet, og at de ikke skal række for langt efter maden.

Med en ergonomisk korrekt højstol, får du helt sikkert også et barn, der er gladere og mere koncentreret, når I endelig sætter jer til bordet. 

Få barnet i øjenhøjde

I sidste ende er noget af det vigtigste ved en højstol dog alt det, du ikke bare kan læse i produktinformationen. En højstol kan nemlig også hjælpe barnet op i øjehøjde, hvor I kan dele minder om alt fra deres første stykke kage til de mange gange, de har nægtet at spise broccoli.

En god højstol får barnet op i øjenhøjde som et nyt medlem af familien. Heldigvis gør den også livet meget nemmere for dig som forælder.

Find det du mangler på højstol.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 204 produkter fra mere end 24 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 857 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-21 09:10:39.

204
Produkter
24
Forhandlere
857
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.